Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Rekordmånga besökte årets Bosparstämma

16 november 2018 140 besökare, varav 122 röstberättigade deltog på årets bosparstämma, som gick av stapeln på Stockholm World Trade Center den 14 november.

Attila Kriss, senior rådgivare HSB Stockholm, valdes som ordförande och styrde därefter stämman klanderfritt dagordningen igenom.

Camilla Edholm omvaldes som ordförande för Bosparstyrelsen och två nyinvalda ledamöter hälsades välkomna, Patrick Grimlund och Kristina Salenstedt Linder. 

Anders Svensson, vd på HSB Stockholm, presenterade verksamheten med en del nya förhållningssätt till rådande bostadsmarknad. Trots en orolig bostadsmarknad står HSB på en ytterst solid grund och Anders påtalade den unika trygghet man som medlem och bosparare omfattas av. Vidare berättade Anders om HSBs hållbarhets- och jämställdhetsarbete samt om HSB Stockholms senaste tillskott, de nya eldrivna servicebilarna som succesivt helt kommer att ersätta befintlig servicefordon-park. Avslutningsvis visade Anders illustrationer över kommande fastighetsprojekt och hade förmånen att presentera HSB Stockholms första nyproducerade hyresrätter, som just nu växer fram i Traneberg.

Ulf Nolén, senior rådgivare HSB Projektpartner, lyfte hur man genom pågående upphandling värnar om framtidens bosparande. Här läggs stort fokus på att erbjuda bosparare fler valmöjligheter och med utvecklingsarbetet som löper över flertalet år är målet att tillhandahålla behovsanpassat och relevant bosparande. Spara står för ”S:et” i HSB och är en av kooperationens viktigaste grundstenar. Att det finns ett stort engagemang och intresse från högsta nivå är avgörande.

Bosparstämman bjöd på allt från omval till nyval, presentationer, frågor och svar, och inte minst samverkan och trevligt nätverkande.

Tack till alla som deltog, tillsammans gjorde ni Bosparstämman 2018 rekordstor!