Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Lägenhetens värde visar sig inte bara när den säljs

22 mars 2019 En bostads värde kan mätas på flera sätt. I pengar förstås, men även i livskvalitet, trygghet och vetskapen att boendet inte lämnar för stort avtryck på miljön. Helt olika saker, men det ena utesluter inte det andra. Särskilt inte med HSB Stockholm som förvaltare i er bostadsrättsförening.

Värde från flera håll


Vi ser till att lamporna lyser i trapphusen, att gräset är klippt, att avgiftsavierna dyker upp i tid, och allt annat som får det att flyta på. Men vi kan göra mer. Proaktiva åtgärder för ett mer bekymmersfritt och framtidssäkrat boende – och besparingar som ger er pengar att investera i det.

Vi vet hur er ränta kan sänkas, hur era utemiljöer kan lyftas och hur era
energikostnader kan kapas. Förändringar som inte bara skapar omedelbara besparingar – utan även långsiktig värdeökning. För fastigheten och alla lägenheter i den.