Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Sätt färg på ditt hem

29 april 2019 Hur ska vi inreda våra hem, vilka färger och material är det som gäller? Trenderna just nu är många, långlivade, spretiga och framför allt färgstarka. Här är trenderna du inte får missa.

Det rosa vardagsrummet
Det fortsätter att vara rosa överallt. Rosa heltäckningsmattor, rosa väggar, detaljer i rosa sammet. Den barbierosa perioden är dock över, nu ser vi mer mogna, brända rosa toner.

Det vita sovrummet
I sovrummet tröttnar vi på färg och återgår till vitt, men på ett nytt sätt. Nu ska ditt sovrum gå ton i ton i lätta vita toner och mjuka material som omfamnar och välkomnar dig. Vita kuddar i linne, handgjorda broderier, grova linnegardiner möter mjuka lätta pasteller.

Den gula baren
I år tar guld och gul sammet sig in i hemmet i form av guldpläterade tallrikar och bestick, samt gula mattor och gardiner. De gula tonerna gifter sig fint med metall, koppar och gulddetaljer.

Det terrakottafärgade uterummet
I uterummen är brända, jordiga terrakottatoner den perfekta färgen. Tegel är tillbaka och vi bygger gärna utomhuskök och uteduschar. Och varför inte satsa på det senaste - terrakottakyl utan el!

Det betonggrå köket
Köken ska vara fortsatt stora och designade, dominerande material är tung betong i kompakta former och marmor. Betongköken trivs med detaljer i trä och läder och den stilen inspirerar till industriella kastruller och grytor. Färgskalan håller sig i grå-beigebrunt och porslinet ska kännas rustikt och handgjort, gärna med inspiration från Japan och Korea.

Det svarta badrummet
Badrummet, som tidigare varit ljust för att man ska se att det är rent, förvandlas nu till en mörk kokong. Vi vill ha en glamourös hammam-känsla, med tredimensionellt kakel som skapar mönster. Mässing gör åter entré och detaljer i guld och oxiderade material ger en lyxig känsla.