Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Mitt HSB och digitala tjänster stängda 12 - 14 juni

05 juni 2020 I veckoslutet den 12 till 14 juni kommer HSB att genomföra ett omfattande underhållsarbete i Mitt HSB och våra digitala tjänster. För dig innebär detta att du inte kommer kunna attestera fakturor, skicka en digital felanmälan eller hantera överlåtelser med mera.

Underhållsarbetet påbörjas kl. 12.00 den 12 juni, då blir tjänsterna otillgängliga för dig som användare. Har du till exempel fakturor att attestera eller överlåtelse att godkänna, så rekommenderar vi att du hanterar dessa innan kl. 12:00 på fredagen. Tjänsterna är åter tillgängliga kl. 08:00 på måndagen.

Kund- och medlemsservice samt växeln kommer vara stängda från kl. 11.30 fredagen den 12 juni, och även den digitala felanmälan kommer att vara otillgänglig. Du är välkommen att kontakta HSB som vanligt igen på måndagen.

Akuta ärenden

Kom ihåg att du fortfarande kan göra akuta felanmälningar via telefon. Det rekommenderas dock att vänta tills måndagen om ärendet inte är dagsakut. Mer information om felanmälan hittar du här.