Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Var med och forma framtidens boende – medlemsdialog på gång

16 juni 2020 Om tre år fyller HSB 100 år, och som en del av firandet uppför HSB Stockholm Jubileumshuset i Hagastaden. Nu genomförs en medlemsdialog om framtidens boende i Jubileumshuset där alla medlemmar i HSB Stockholm bjuds in att bidra med synpunkter och önskemål.

Jubileumshuset i Hagastaden kommer att innehålla bostadsrätter, föreningsgemensamma ytor och kommersiella ytor. Genom att kombinera innovation och tradition är siktet inställt på att skapa en banbrytande boendemiljö och en inkluderande och naturlig mötesplats som skapar synergier och mervärde till alla som bor, vistas och arbetar där. 

Jubileumshuset utvecklas för och av HSB Stockholms medlemmar

För att utveckla Jubileumshuset i enlighet med medlemmarnas synpunkter och önskemål genomförs nu en medlemsdialog. Ett antal djupintervjuer med medlemmar har redan ägt rum, och efter sommaren öppnar HSB Stockholm upp för alla medlemmar att tycka till via en omfattande enkät.

- Som medlemsorganisation är det en självklarhet att utvecklingen av Jubileumshuset sker i dialog med medlemmarna. Det är ni som är våra uppdragsgivare och era synpunkter och önskemål är väldigt viktiga. Jag hoppas på ett högt deltagande, säger Anders Svensson, vd HSB Stockholm.

Registrera din e-postadress så du kan få enkäten

Enkäten skickas ut till alla medlemmar i HSB Stockholm per e-post efter sommaren. För att du ska få enkäten behöver du ha registrerat din e-postadress på Mitt HSB under ”Min profil”.

Vi ser fram emot ditt att få ta del av dina åsikter!

Läs mer om jubileumshuset!