Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Hur vi på HSB i Stockholms län jobbar för att förhindra spridning av Covid-19

Vi följer självklart FHMs riktlinjer för att minska risken för smittspridning. I och med det har vi infört vissa försiktighetsåtgärder för er som kunder, men även för våra medarbetares hälsa och trygghet. Nedan följer några viktiga punkter som är bra att känna till för dig som ska träffa oss.
  • För att kunna delta på våra visningar ska du känna dig helt frisk. Känner du dig inte helt symtomfri så ber vi dig att stanna hemma.

  • Vi begränsar antalet personer som befinner sig i lägenheten samtidigt.

  • Vi ordnar självklart privata visningar om ni önskar, under förutsättning att du känner dig frisk. Vi kan även lösa digitala visningar. Kontakta ansvarig mäklare för att boka in en privatvisning eller en digital.

  • Har du ett inbokat möte med oss eller någon av våra mäklare för att skriva ett avtal eller liknande? Känner du dig inte frisk så bokar vi om mötet eller ordnar det digitalt.

  • Våra medarbetare ska vara symtomfria när de träffar kunder exempelvis vid visningar och i andra kundmöten.

  • Vår kontorspersonal på HSB i Stockholm arbetar hemifrån.

 

Du kan göra en intresseanmälan här på vår webbplats Sök boende eller genom att kontakta oss direkt. Kontaktuppgifter till våra mäklare finner du på respektive projektsida. Har ni övriga frågor är ni välkomna att kontakta oss på 010-442 02 10.