God Jul & Gott nytt år!

22 december 2023

En hälsning från styrelsen om en god jul och ett gott nytt år!

Föreningen har de senaste åren genomfört stora projekt som nu är i hamn och vi kan njuta av resultatet. Fönster, fasader och miljöhus är färdiga och fina! Även laddstolpar är igång på parkeringarna längs med Gustavsbergsvägen och efter nyår kommer vi se över parkeringsköer och priser med hänsyn till de nya laddplatserna. 

Styrelsens främsta fokus detta år varit att få upp likviditeten. Det har vi lyckats med och det är ett fortsatt arbete även för 2024. Det sker en energikartläggning av våra hus och lägenheter, vars resultat vi kommer jobba vidare med under våren. En läcka i duschen i övernattningsrummet behöver åtgärdas och det gör att vi samtidigt kommer fräscha upp och göra om i hela rummet. Våra utemöbler kommer komma tillbaka nymålade och fina till våren efter omvårdnad hos Atrium. 2024 kommer vi också titta på vår utemiljö kring grillplatser, buskar mm. I övrigt har träd hamlats, buskar har fått jord, glödlampor bytts och getingbo forslats bort. I stort som litet jobbar vi engagerat och efter bästa förmåga för att husen och vår omgivning i Brf Gustavsberg ska må så bra som möjligt. Då mår också vi som bo här bra! Vårt driv ligger i att behålla och värna om vårt fina 50-tals område men samtidigt effektivisera och modernisera där det går.

Som traditionen bjuder är det dags för den årliga vattenavläsningen – blankett och information har kommit i din brevlåda. All information går att läsa här på vår hemsida – vår främsta informationskanal. Ta för vana att kika in här då och då för att hålla dig uppdaterad. Finns inte svaren här så är du alltid varmt välkommen att kontakta vicevärd Jörgen eller oss i styrelsen med frågor, funderingar och kanske till och med ideér på förbättringar! Tillsammans hjälps vi åt att hålla vårt område fint att bo i. Med detta vill vi från styrelsen tacka för 2023 och önska sköna vilsamma juldagar! 

Allt gott, Styrelsen Brf Gustavsberg
genom Åsa Ring ordf.