Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Minska era energikostnader med individuell mätning

HSB Sydost välkomnar dig till ett webbinarium på temat energibesparande åtgärder där vår samarbetspartner EcoGuard medverkar och berättar om deras innovativa lösningar. Med hjälp av dessa kan ni som bostadsrättsförening spara både energi, tid och pengar.

Digitalt via Teams
21 juni 2022
11:00 - 12:00

Lär dig mer om;

 • IMD-El
  (Individuell mätning och debitering), samt hur det kan samverka med solceller och laddboxar.

 • IMD-vatten
  Hur man som förening kan mäta förbrukningen i respektive lägenhet och där man som medlem blir debiterad för just den mängden som används.

 • Tempmätning i lägenheterna
  Ger en överblick över fastighetens kalla eller varma delar, enkel hantering av frågor från medlemmar som tycker att det är för kallt. Skapar möjligheter att styra fastighetens värmesystem på inomhustemperatur, ger många gånger 5-10 % besparing på energikostnaden samt ett jämnare inomhusklimat.

  Sista anmälningsdag: 17 juni

Har du frågor om webbinariet eller vill veta mer om HSBs energitjänster?

Kontakta Arvid Fasth, Energikonsult på HSB Sydost

Arvid

010- 451 31 87
arvid.fasth@hsb.se