Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Ny sekreterare - onlineutbildning (OBS! Tillgänglig året om)

Sekreteraren har en viktig funktion i att förbereda och dokumentera styrelsens sammanträden. Den här kursen syftar till att introducera dig till ditt sekreteraruppdrag. Kursen börjar med ett kapitel om HSB som organisation och en kort genomgång av allmänna principer kring styrelsearbete för att sedan fördjupa oss i sekreterarens roll och uppgift.

Onlineutbildning via Coursio
1 augusti 2021 00:00 - 
31 december 2022 00:00

INNEHÅLL
- Om HSB
- Sekreterarens uppdrag
- Innan styrelsemötet
- Konsten att skriva protokoll
- Att sprida information
- Föreningsstämman
- Sammanfattning

Kursen tar mellan trettio minuter och en timme att genomföra.


HUR FUNGERAR ONLINEKURSEN?

HSB Sydost använder sig av en digital plattform som heter Coursio. När du har anmält dig på länken nedan kommer du inom några dagar att få ett mail med en registreringslänk. När du har registrerat dig är det bara att starta kursen!

Anmälningslänken är giltig i 3 månader. Missar du att registrera dig är du välkommen in med en ny kursanmälan.

Kursen är öppen terminsvis och höstens kursomgång öppnar den 1 augusti och stänger den 20 december, men du kan anmäla dig redan nu.KOSTNAD
Medlem:
Kostnadsfri medlemsförmån
Icke medlem:
1 500 (inkl. moms)

Observera att anmälan är bindande och skulle du inte fullgöra påbörjad kurs debiteras din förening 500 kr (medlemsförening) eller 700 kr (icke-medlemsförening).


Har du frågor om kursen?
Kontakta Aster Boberg på 010-451 31 80 eller aster.boberg@hsb.se