Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Lägenheter i Kalmar län

I Kalmar äger HSB Sydost 380 st lägenheter. Vi har lägenheter i områdena Vänskapen och Norrliden i norra delen av Kalmar, men även nybyggda lägenheter på Kvarnholmen i centrala Kalmar.

När vi tilldelar våra lediga lägenheter har bosparare förtur. Därefter delas lägenheterna ut till medlemmar i HSB Sydost och därefter till övriga intressenter. Läs mer om vårt bospar här!

I Kalmar förvaltar vi även 36 st lägenheter på Lupinvägen, 36 st lägenheter på Hemvägen samt 10 lägenheter på Fröken Märtas Väg i Borgholm. På våra externa förvaltningsuppdrag tillämpar vi inte bosparreglerna, här gäller alltså inte förturen för våra bosparare och medlemmar.

Hyresrätter i Kalmar län

Gesällen hyresrätter

Gesällen

Hyresfastighet

114 lägenheter, Fiskaregatan 29 och 39, Strömgatan 16, V. Sjögatan 3

 
Vänskapen hyresrätter Kalmar

Vänskapen

Hyresfastighet

32 lägenheter, Lech Walesas gata 1-3

Hyresrätter Kalmar Norrliden

Norrliden

Hyresfastighet

234 lägenheter, Två bröders väg 2A-24C

Rälla

Hyresfastighet
Externt förvaltningsuppdrag

10 lägenheter, Fröken Märtas Väg 4

På våra externa förvaltningsuppdrag tillämpar vi inte bosparreglerna, här gäller alltså inte förturen för våra bosparare och medlemmar.

Lediga lägenheter

Sök hyresrätt

Klicka här för att söka bland våra lediga lägenheter