Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Den 1 februari blir boservicen i Uppland ännu bättre

1 februari byter vårt dotterbolag Upplands Boservice namn till HSB. Genom att kombinera Upplands Boservice och HSBs styrkor och tjänsteutbud, kommer vi att kunna erbjuda er ännu bättre service. Helt enkelt det bästa från Upplands Boservice och det bästa från HSB.

I samband med att Upplands Boservice kontor skyltas om till HSB 1 februari, flyttar HSB Uppsala in i deras lokaler på Märstagatan 4 i Uppsala. I Enköping sitter vi redan i gemensamma lokaler, på Ågatan 5.

Namnbytet medför även att boservice.se släcks ned 1 februari, i stället kommer tjänsterna finnas tillgängliga här på hsb.se/uppsala.

Så till alla er som redan är kunder och till er som söker riktigt bra boservice i Uppland vill vi passa på att säga; Häng med på resan när Uppland får ännu bättre boservice.