Sommar på Bellman (och Stagnelius)

23 juni 2021 Sommar på Bellman och Stagnelius 2021                                        

 

Vi är många som bor här, med olika vanor och behov, se därför till att visa alla dina grannar hänsyn och respekt.  Om man vill umgås ute, kom ihåg att dämpa samtalet när det blir kväll, ta in barnen och kom ihåg att dina grannar kan uppskatta att få somna i lugn och ro.

Ett tips kan vara att utnyttja Bellmansparken för trevlig samvaro när det blir sent, det är bra för stämningen i parken och risken att störa grannar minskar betydligt.

De som bor på nedre botten kan grilla med gasol, el eller kolgrill. Kom ihåg att visa hänsyn till dina grannar både vad gäller os från grillen och ljud. På balkonger gäller samma önskan om hänsyn: Kom ihåg att det inte är tillåtet med kolgrill på våra balkonger!

 När du grillar med egen grill på vår gemensamma mark, se till att du är rädd om gräsmattan och att du tar hem din grill, matrester och annat skräp när ni är klara. Grillar som står kvar på gårdarna tas om hand av fastighetsskötarna.

Kom också ihåg att utemöblerna tillhör oss alla och ska stå ute på gårdarna till allas glädje. Det ska finnas 5 grupper på varje gård. Kom ihåg att ställa tillbaka dem om de har flyttats.

Passa på att surfa runt här på hemsidan. Här finns svar på många av de vanligaste frågorna. Om du inte hittar svar så maila föreningsmailen: hsb51bellman@gmail.com

Om du behöver hjälp med något du inte hittar på hemsidan kontaktar du Kennet. Under tiden han har semester så finns det en vikarierande förvaltare på HSB 018-18 00 00

Om något gått sönder t ex i tvättstugan eller i trapphuset felanmäler du till som vanligt till Upplands Boservice:018-187401
I början av juli kommer information här på hemsidan och i portarna om passersystemet och porttelefon. Om det trasslar med något som du inte kan lösa,  så kontakta Certego och meddela styrelsen via mail. Alla jobbar på så att det ska fungera så smidigt som möjligt med övergången.

Om du behöver prata med någon i styrelse så kontaktar du din trapphusvärd. Vem det är hittar du på hemsidan eller på en lapp i din port. Det är uppgifterna på hemsidan som gäller om det skulle råka stå ett annat namn i porten!
https://www.hsb.se/uppsala/brf/bellman/styrelse-och-ekonomi/

 Ha en härlig sommar!
Styrelsen