Medlemsinformation från senaste styrelsemötet

30 maj 2023

Information från styrelsen i BRF Fasanen – maj 2023

Hej!

 

 

Ordinarie styrelsemöte genomfördes den 29 maj.

 

·       Styrelsen tackar alla som deltog på vår trädgårdskväll i onsdags. Ca 30 medlemmar hittade ut i det fina vädret, planterade, åt korv och träffade grannar.

·       Den årliga föreningsstämman hålls den 8 juni. Alla bör ha fått kallelse förra veckan. Vi hälsar alla medlemmar välkomna och hoppas att så många som möjligt kommer. Efter mötet kommer vår förre ordförande, Lars-Göran Westman, att berätta om sina äventyr i Afrika.

·       Vi planerar för ny portkod till den 15 juni. Meddelande kommer att lämnas i era brevinkast.

·      Styrelsen planerar att under hösten göra en inventering av alla källarförråd som vissa medlemmar hyr. Dessa förråd ska mätas så att alla förråd får rätt storlek angivet i registret. Dessutom avser vi justera hyran så att alla som hyr förråd betalar samma pris/kvm, med ett litet tillägg för de som har el indraget i förrådet.

·      Vår planerade solcellssatsning går inte riktigt som planerat. Konstruktören har begärt förstärkning av våra takstolar innan solceller kan installeras. Orsaken är att snöbelastningsnormerna har ändrats sedan husen byggdes. Det är inget fel på våra tak men vi måste ändå förstärka taken för att kunna placera solceller på dem. Vi håller på att ta in offerter för det arbetet. Därefter beslutas om vi skall verkställa eller avvakta.

·      Slutligen vill vi i styrelsen önska en glad sommar samt än en gång hoppas att vi ses den 8 juni.

 

 

Sommarhälsningar!

Styrelsen i BRF Fasanen/Erik Persson