Medlemsinformation från senaste styrelsemötet

12 november 2021 Här kommer information från styrelsen i BRF Fasanen – november 2021

 

Ordinarie styrelsemöte hölls den 9 november. Under avloppsprojektet sitter vi i Hemtjänstens gamla lokaler. Nästa möte blir den 7 december och har du något du vill att styrelsen ska ta upp på mötet, skicka ett mail till styrelsen@brf115fasanen.se

1.  På styrelsemötet behandlades budget för 2022. Vi beslutade att gå på förslag från Boservice och höja avgifter med 2 % från årsskiftet.

2.  Den som inte hämtat ut sina taggar till inpasseringen får göra det hos Larsec på Torggatan. Inpassering till källare via ramperna kan nu ske med Tagg om man vill, gäller 38-huset.

3.  Vi vill påminna om att det inte får finnas blommor i trapphusen. Vi har brandförsvaret på oss där.

4.  Styrelsen har beslutat att ändra vårt TV-utbud så att det blir helt digitalt vilket ger bättre bild. Bytet sker inte förrän 1 april nästa år så mer information kommer.

5.  Styrelsen bjuder in till Luciaglögg den 12/12 kl. 15. Det kommer att bjudas på korv och glögg med pepparkaka. En påminnelse kommer lite närmare.

6.  Under sommaren installerades ett nytt styrsystem för värmen till fastigheten. Nu kommer detta kompletteras med inomhusgivare i vissa lägenheter. Vi kommer då att kunna optimera energi-åtgången än mer samt förhoppningsvis ge samtliga boende en bättre komfort i lägenheterna.

7.  Gällande projektet i källaren har man inte kommit igång riktigt med full fart ännu av olika anledningar. Vi kommer att anslå information när sådan finns.

 

 

Hälsningar

Styrelsen i BRF Fasanen/Erik Persson