Medlemsinformation från senaste styrelsemötet

23 februari 2022

Information från styrelsen i BRF Fasanen – februari 2022

Hej!

Ordinarie styrelsemöte hölls den 21 februari. Vi träffades alla fysiskt och denna gång var vår nya förvaltare Maria Pettersson med.

 

1. I tidigare utdelad information om övergången till TV BAS HD framgick inte med tydlighet att det kommer att behövas Tele2-kort med kortläsare för att kunna se det nya kanalpaketet. Tele2 sänder kort och kortläsare (utan avgift) efter man anmält sig till Tele2 kundtjänst.

Kortläsarna finns i två utförande, box eller TV-modul, beroende på TV-mottagaren. Tele2 kundtjänst klarar ut vilken sort som passar er TV.

Om ni inte hunnit få eller installera kort med läsare före 1 april så kommer ni att fortsätta att ha dagens utbud (enligt Tele2).

 

2. Det har varit stökigt i vår miljöbod igen. Styrelsen vill än en gång påminna om ansvaret att sortera rätt. Finns ingen behållare för den typ av avfall som du har så MÅSTE du själv ansvara för att den kommer till återbruket. T.ex. sprayburkar går inte att sortera hos oss (och skall ej heller läggas i osorterade sopor) utan skall ner till miljöstationen på Återbruket.

Vi har nu haft merkostnader för att röja upp i miljöboden och det belastar allas vår ekonomi.

Fler av oss måste börja förstå att miljöboden är en service vi skapat gemensamt och den måste vårdas och användas på avsett vis för allas trevnad och för vår ekonomi.

 

 

Hälsningar

Styrelsen i BRF Fasanen

/Erik Persson