Medlemsinformation från senaste styrelsemötet

07 juni 2022

Enköping 2022-06-02

Information från styrelsen i BRF Fasanen – juni 2022

Hej!

Ordinarie styrelsemöte hölls den 30 maj. Vi träffades alla fysiskt och denna gång var vår nya förvaltare Maria Pettersson med.

 

1. Som ni kanske har sett så har vi förnyat soprummet med snyggare behållare för småelektronik, glödlampor, batterier samt lysrör. Styrelsen ber alla att respektera behållarnas storlek. T.ex. skall större elapparater transporteras till återbruket av er själva. De ryms inte i behållaren för småelektronik. Huvudregeln för hela soprummet/miljörummet är att finner du inget kärl för ditt avfall, ska du köra det själv till Återbruket på Kaptensgatan.

2. Föreningens årsstämma hölls under kvällen den 1 juni. Bland annat beslutades att styrelsen skall utreda vad en grovtvättmaskin skulle kosta och om ekonomin så tillåter inköpa en sådan. Dessutom fortsätter styrelsen utreda möjligheterna att installera laddstolpar för elbilar samt solceller på taket. Styrelsen fick även i uppdrag att utreda elen på vindarna samt förbättra belysningen på vindarna.

3. På årsstämman avtackades Sven-Olof Johanson som efter dryga 20 år avgår ur styrelsen. Föreningen har mycket att tacka Sven-Olof för som även under en tid var ordförande. Efterträdare i styrelsen blev Lena Johansson som vi därmed välkomnar i styrelsen.

4. Styrelsen vill påminna om att det är ganska lyhört mellan närliggande lägenheter samt även i trapphusen. Tänk därför på att dämpa hög musik i tid på kvällarna samt be gäster att vara dämpade i trapphuset när de går hem. En bra idé är att förbereda sina grannar på att ni bjuder hem gäster och har en liten fest. En lapp i brevlådan eller en lapp nere i trapphuset är alltid trevligt. Du kan läsa mer om våra trivselregler under rubriken "Boendeinformation" på vår hemsida.

 

Styrelsen har visserligen ett möte kvar i juni men vill på detta sätt redan nu önska alla medlemmar EN RIKTIGT TREVLIG SOMMAR.

 

Hälsningar

Styrelsen i BRF Fasanen/Erik Persson