Medlemsinformation från senaste styrelsemötet

07 december 2022 Nedan finner ni information från senaste styrelsemötet, den 28 november, 2022

1. På årsstämman i juni fick styrelsen i uppdrag att undersöka kostnaden för att installera en ny grovtvättmaskin till grovtvättstugan i 36-huset. Styrelsen har beslutat att beställa en maskin och låta Boservice installera den. Vi vet idag inte mer exakt när den installeras men den kommer att kunna användas av alla medlemmar för att tvätta mattor m.m.

2. På senare tid har två medlemmar haft problem med sina lås till lägenhetsdörren. I våra stadgar står att lägenhetsinnehavaren ansvarar för låset. Det är dock föreningen som installerat låsen och vi har tecknat avtal för att smörja låsen årligen. Detta kommer att göras under veckan. Om ni upplever att det börjar kärva med nyckeln bör låset smörjas. Ni kan göra detta själva eller hör av er till styrelsen så får vi se till att göra detta.

3. Styrelsen har låtit undersöka möjligheten att installera laddstolpar till elbilar i våra carportar och parkeringar. Vi har fått besked om att detta går att göra för några platser utan att gräva ny kabel. Nu vill styrelsen gärna veta om det är någon som är intresserad av att köpa elbil inom det närmaste 1-3 åren. Vi behöver några månader på oss att få dit laddstolparna tror vi. Hör av er till styrelsen om ni är intresserade! Det går bra att skicka ett mail till styrelsen@brf115fasanen.se En förutsättning för att kunna ladda är att man har en parkeringsplats eller carport. Det kan bli aktuellt att några byter plats med varandra i så fall.

4. Nu är båda lokalerna i källaren under 36A uthyrda. Det kommer dels att säljas begagnade ”prylar” och kläder i den lilla lokalen medan den stora lokalen kommer att användas som kontor. Verksamheterna kommer att starta upp under december.

 

 

Hälsningar

Styrelsen i BRF Fasanen/Erik Persson