Parkeringsplatserna mot Torggatan

21 juni 2022 Viktig information till dig som hyr parkeringsplats på ytan mot Torggatan!

Har du betalat för boendeparkeringen på Traktorparkeringen under tiden din parkeringsyta varit utlånad till byggföretaget under den pågående renoveringen (se bild nedan)? HSB Fasanen ersätter dig för den extra kostnaden (350 kr/månad) + 100 kr/månad (för att du saknat elstolpe).

Klicka på "Dokument" i menyraden på vår hemsida så finner du där den blankett som ska fyllas i för att ersättningen ska kunna utbetalas. Blanketten heter "Utbetalning av utlägg för boendeparkering.xlsx". Fyll i det som efterfrågas, samt ta ut kvitton på din boendeparkering och bifoga blanketten. 

Kvitton finns i P-appen du använt för att betala boendeparkeringen med och dessa kan tas ut som PDF-filer och t.ex. skickas via e-post till din inkorg för att sedan skrivas ut. Har du ingen skrivare kan du maila dem direkt till mig, så kan jag skriva ut dem åt dig. Min e-post: johan.oberg@hotmail.com och ange i mailet vem som skickar dessa, samt vilken P-plats du har.

Glöm inte att avbryta din betalning så den inte förnyas automatiskt igen!

BRF Fasanen ersätter inte för boendeparkering längre än juni ut, så glömmer du bort att avbryta din automatiska debitering får du stå för den kostnaden.  

Behöver du min hjälp för att lösa detta och avsluta abonnemanget och ta ut kvitton? Hör av dig till mig.

Den ifyllda blanketten, med bif kvitton, lägger du i min brevlåda Torggatan 38A, våning 6. Jag attesterar den och skickar det till HSB Boservice, så görs överföringen till ditt konto inom någon vecka.

Med vänlig hälsning,

Johan Öberg

Styrelseledamot BRF Fasanen

070-7814006, johan.oberg@hotmail.com

Torggatan 38A, vån 6.