Intresseundersökning för odlingsgrupp

23 augusti 2018

Vi hoppas att de förbättringar vi i år utför på vår innergård skall leda till att fler av våra grannar utnyttjar gården. Ett förslag för att utnyttja grönytorna mer är att ge boende möjlighet att odla, något som styrelsen nu undersöker intresset för.

Tanken är att köpa in ett antal pallkragar att ställa ut på gården. Boende skall kunna anmäla intresse och för en säsong (vår-sommar-höst) få tillgång till en pallkrage att odla i. Vid säsongens slut återlämnas pallkragen tömd och i gott skick för att nästa säsong kunna användas av någon annan.

Föreningen står för inköp av pallkragar och jord, och medlemmen ansvarar själv för odlingen. Principen för fördelning av pallkragarna skulle vara först till kvarn och tillfället att anmäla intresse för kommande säsong på årsstämman samma år.

Nu undrar styrelsen om det finns intresse för odling i pallkrage på gården från odlingssäsongen 2019 och framåt. Är du intresserad, skicka gärna ett mail till ordförande Olof Nordenström på olof1985@hotmail.com.

Observera att ditt mail inte är en bindande anmälan eller ger förtur, utan att vi i detta skede undersöker om det finns intresse hos medlemmarna och därmed underlag för inköp.

 

Hälsningar
Styrelsen

 


Till nyhetslistan