Nyhetsbrev oktober 2020

15 oktober 2020

Säkerhet i huset:

Med anledning av inbrotten har vi i styrelsen vidtagit åtgärder för att öka säkerheten:

  • Beslut att stänga garageporten snabbare efter in/utfart.
  • Beslut att portkoden tas bort och endast tagg och nyckel gäller från måndag den 26 oktober 2020.
  • Beslut att montera brytskydd på samtliga dörrar till förråd i trapphus, cykelförråd och barnvagnrum.


Mc-parkering:

Det finns parkeringsmöjligheter för motorcyklar i garaget. Du som är intresserad av att hyra en mc-plats får kontakta förvaltaren. Motorcyklar som parkerar utan tillstånd kommer att bötfällas.

Allmänna inriktningar gällande störande ljud:

Tänk på att visa hänsyn mot dina grannar. För allas trevnad ska det vara tyst både inomhus och på gården mellan 22:00 - 07:00 (från kl 24.00 på fre-lördag). Om ni har planerat in en fest eller av andra skäl vet att det kan förekomma störande ljud så meddela gärna era grannar och/eller sätt en lapp i porten. Acceptansen brukar öka markant om man har blivit informerad.

Inglasning av balkong:

Föreningen har tidigare haft ett generellt bygglov för inglasningar, detta har gått ut och om man ska glasa in så måste man söka eget bygglov hos kommunen samt få godkänt på denna ansökan av styrelsen.

Bokning av övernattningsrum och bastu & relaxavdelningen:

Boka via infotavlan i entrén i trapphuset (finns 9 st):
Logga in med din tagg på infotavlan och stega dig fram med piltangenterna till den tid du vill ha och trycker OK.

Boka via internet:
Logga in på sidan http://bokning.passerkort.se/hsbbrf402hamnen. Användarnamn och lösenord som har delats ut till alla boende. Om inloggningsuppgifter förkommit, så har förvaltaren en lista över alla användarnamn och lösenord.

Boka via mobiltelefon:
Ladda ned appen Electrolux Vision Mobil. Bokar du via appen måste du ha användarnamn och lösenord som har delats ut till dig. Om inloggningsuppgifter förkommit, så har förvaltaren en lista över alla användarnamn och lösenord.

Ny förvaltare:

Från och med 1 november 2020 får vi en ny förvaltare på HSB. Vår nya förvaltare är Kennet Fröberg och ni kan nå honom på 018-18 01 29 och kennet.froberg@hsb.se

Med vänliga hälsningar
Styrelsen HSB BRF 402 Hamnen


Till nyhetslistan