Balkongrenovering tidigareläggs

29 augusti 2012 Balkongrenoveringen börjar redan V35

Föreningens balkonger kommer - trots tidigare besked om våren 2013 - att renoveras under innevarande höst med början vecka 35 (27-31 aug). Arbetet kommer att uföras av UBR i Uppsala AB. Renoveringne är av olika omfattning, men på alla balkonger kommer ytskiktet att bilas bort och ersättas. Arbetet kommer att starta med husen 6 och 4. Sedan sker arbetet efter den ordning som byggfirman fortlöpande informerar om.

Balkongerna i 4:an och 6.an ska således snarst frigöras fprn allt i form av möbler, blomsterlådor m m.

Vibrationer i vägg mot balkong kan uppstå vid renoveringen. Tänk därför på att frigöra aktuella fönsterbänkar och väggar från blommor, tavlor etc.

Byggföretaget och föreningen ansvarar inte tillsammans eller var för sig för skador som kan uppkomma på befintliga planteringar e dyl nedanför balkongerna.

Det kan var bra att montera bort dörrvreden till balkongdörrarna under renoveringen, så att ingen av misstag tar sig ut på en mer eller mindre obefintlig balkong.

För arbetets uförande, som kan ske under tiden 06.30 - 18.00, behöver utförarna inte tillång till lägenheterna.

Thomas Öhström, telefon 076-187 04 91, är föreningens kontaktperson gentemot byggfirman och den av föreningen anlitade konsulten. Frågor besvaras av Thomas.