Ladda ner

Här finner du dokument som du kan behöva för att ta ut pengar från din inre reparationsfond eller om du gjort utlägg för föreningen.

Förening heter "HSB 42 Norby" och har kundnummer 2042.

Använd utbetalning ur inre reparationsfond om du gjort reparationer i din lägenhet som du vill ha ersättning för. Glöm inte att bifoga kvitto / faktura som styrker utlägget. Ge både blankett och kvitto underskrivet till ditt husombud.

För att få information om hur mycket pengar du har i din fond, läs mer på din hyresavi alt kontakta ordförande eller ekonomiansvarig i styrelsen.

OBS. Du betalar fakturan och får ersättning från föreningen i efterskott. Föreningen kommer INTE att betala fakturan. Det är viktigt så du inte får påminnelser.

Om du haft utlägg i föreningens namn. Använd "Ersättning för utlägg". Detta kan endast vara aktuellt efter godkännande från styrelsen/styrelsemedlem innan utlägget görs. Ex vid städdag eller liknande.