Informationsbrev vinter

14 december 2023 Vinterutskick från styrelsen om vad som är på gång i föreningen.

Tänk på att släcka levande ljus!

December är den månad med flest bostadsbränder, tänkt på att släcka ljusen!

 
Facebook ”HSB Brf 49 Stenyxan”
Styrelsen har beslutat att starta en Facebook-grupp till vår bostadsförening. Tanken är att denna grupp är till för medlemmarna. Styrelsen kommer utse ansvarig för att  moderera gruppen. Facebook kommer inte ersätta några av styrelsens befintliga kommunikationskanaler och det är helt frivilligt att gå med i gruppen. Om du vill gå med sök på ”HSB Brf 49 Stenyxan” på Facebook.

Ventilationskontroll

Filterbyten utfördes i slutet av november. Ventilationskontroll (OVK) som behöver göras var tredje år återstår att göra vilket förmodligen blir i början av nästa år, information kommer i postlådan när det är dags.

”Kör försiktigt lekande barn”-skyltar
Då vi fortfarande väntar på besked från kommunen angående farthinder har styrelsen beslutat om att sätta upp ”kör försiktigt - lekande barn” skyltar vid infarten på vår gata tills vidare. Dessa kommer sättas upp när tjälen är borta.

Kontrollera ”Mina uppgifter”

Styrelsen rekommenderar att ni kontrollerar så att era kontaktuppgifter är aktuella på Mitt HSB. Detta gör ni genom att loggar in genom att trycka på knappen ”Logga in på Mitt HSB” på vår hemsida www.hsb.se/uppsala/brf/stenyxan/ och går in på ”Mina sidor”/”Min profil”/”Mina uppgifter”.

God jul och gott nytt år önskar styrelsen


Till nyhetslistan