Nyhetsbrev november 2016

10 november 2016 I brf Stenyxan börjar det närma sig inflyttning. Arbetet löper på enligt plan och lägenheterna ser fina ut.

Det är förstås alltid mycket att tänka på inför en flytt. I god tid innan brukar vi därför bjuda in till infomöte, där vi bland annat går igenom vad som händer på inflyttningsdagen och vem du kan kontakta i olika frågor. 

Inflyttning etapp 1 
Första inflyttning sker som bekant den 29 och 30 november. Infomöte för dig som flyttar in i denna etapp har genomförts och presentationen från det mötet hittar du här. Information från ComHem finns här.

Inflyttning etapp 2 
Du som ska flytta in till våren (etapp 2) kommer också att få inbjudan till infomöte längre fram. Inom de närmaste veckorna kommer vi även kunna förmedla exakta datum för inflyttning. Glöm heller inte att kika in här på brf-hemsidan då och då för aktuell information från föreningen.

Så går besiktningen till 
Någon månad innan inflyttning kommer din nya lägenhet att besiktigas. Besiktningen genomförs alltid av en oberoende besiktningsman, med en representant från brf Stenyxan närvarande. Denne företräder samtliga medlemmar i föreningen. Du är också välkommen att delta i besiktningen, men det är alltså inget måste om du inte kan eller vill. 

En slutbesiktning brukar normalt ta omkring 30 minuter.

Besiktningsschema för etapp 1 
Du som ska flytta in i etapp 1 hittar din aktuella besiktningstid här.

Efter inflyttning vill vi gärna veta vad du tycker! 
Ungefär två månader efter att du flyttat in kommer du att få en webbenkät med frågor om hur du har upplevt vår gemensamma resa från säljstart fram till inflyttning. I NKI-enkäten (Nöjd Kund Index) har du också möjlighet att återkoppla hur du upplever din nya HSB-bostad och om allt fungerar som det ska. Enkäten går att besvara både på svenska och engelska.

Vi är oerhört tacksamma om du har möjlighet att besvara enkäten, då dina synpunkter hjälper oss att bli bättre. 

Undersökningen är framtagen av Prognoscentret AB i samarbete med Sveriges bostadsutvecklare. Prognoscentret genomför undersökningen och du kan vara säker på att dina svar behandlas konfidentiellt. Läs mer på: www.prognoscentret.se