Nyhetsbrev september 2016

21 september 2016 Innehåll: senaste nytt från bygget, besiktning och inflyttningsinfo

Bygginfo
Alla husen står nu på plats. Putsarbeten pågår för närvarande på de sista husen.

Den gemensamma parken beräknas stå färdig till våren 2017 (troligen i maj). Arbetet påbörjas redan nu men får av naturliga klimatskäl ta en paus under vintern.

Besiktning och besök i lägenheten
Någon månad innan inflyttning kommer din nya lägenhet att besiktigas. Detta blir samtidigt första möjliga tillfället för dig att besöka lägenheten. Av säkerhetsskäl kan vi inte släppa in dig på byggarbetsplatsen tidigare. 

Första inflyttning (etapp 1) till hösten
Till hösten (29-30 november) är det dags för första inflyttning i brf Stenyxan, etapp 1. De hus som berörs är: A1-A4, B1-B2, C1-C2, D1-D2, F1-F2, G1-G2. Separat inbjudan till ett inflyttningsmöte 18 oktober har skickats till dig som ska bo i något av dessa hus.

OBS Glöm inte att anmäla dig till mötet senast 14 oktober via mejl till anna.dahlin@hsb.se">anna.dahlin@hsb.se

Andra inflyttning (etapp 2)
För inflyttning i etapp 2 finns ännu inga exakta datum utsatta,  utan vi ber att få återkomma med det. Preliminärt räknar vi dock med april 2017 som inflyttningsmånad.

Har vi dina aktuella kontaktuppgifter?
För att du säkert ska få all fortlöpande  information från projektet fram till inflyttning, är det mycket viktigt att vi har dina aktuella kontaktuppgifter. Nyhetsbrev som detta skickas normalt ut via mejl men även sms kan förekomma.

Därför ber vi dig alltid kontakta oss om du byter e-postadress eller får nytt mobilnummer. Mejla anna.dahlin@hsb.se eller ring 070-390 37 70 (Anna Dahlin).

Vänliga hälsningar
HSB Uppsala