Nytt gruppavtal Comhem

27 augusti 2015 Styrelsen har valt att förhandla om vårat avtal om TV efter samtal med våra leverantörer. Det innebär i praktiken att om ni inte gör någonting så ser allt ut som idag men ni har möjlighet att kontakta comhem för att få tillgång till deras digitala basutbud utan extra kostnad. Om du redan idag är kund hos comhem så kommer du dessutom få avdrag på din räkning.

Nedan är en kopia på deras utskick som går ut till samtliga medlemmar:

Tack vare att din förening/fastighetsägare har valt att teckna avtal med Com Hem får du och alla andra som bor i din fastighet tillgång till några av Sveriges populäraste tv-kanaler i vårt tv-paket Bas. Både innehåll och antal kanaler i abonnemanget kan variera över tid då kanaler tillkommer eller utgår. Se comhem.se för senaste uppdatering. I gruppavtalet ingår också en digitalbox (man kan i vissa fall välja en tv-modul för tv med inbyggd digitalbox). Och vill du istället teckna ett större tv-abonnemang får du rabatt. Behöver du ett Syskonabonnemang för digital-tv på en annan tv, passa på att beställa det med. Ring oss redan idag på 0775-17 17 20 så hjälper vi dig med din beställning och skickar nödvändig utrustning laddad med dina kanaler! 

Information om dina tjänster 
Endast ett tv-abonnemang per hushåll kan rabatteras med gruppavtal. Du har tillgång till dina gruppavtalsförmåner så länge du bor kvar och avtalet mellan din förening/fastighetsägare och Com Hem gäller. Normal leveranstid efter att vi har fått din beställning är cirka en vecka. För mer detaljerad information och allmänna villkor för privatabonnemang besök comhem.se eller läs mer i avtalsvillkoren som kommer tillsammans med ditt välkomstbrev. 

Är du redan kund hos Com Hem? 
Om du har digital-tv hos oss är du varmt välkommen att ringa Kundservice på telefon 0775-17 17 20 så får du veta vad som gäller för dig. 

Med vänliga hälsningar 
Com Hem AB 
Kundservice 
Com Hem AB, Box 43, 871 21 Härnösand. Telefon 90 222. www.comhem.se