Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

100 år av hemlängtan

100 år av engagemang, trygghet, hållbarhet, omtanke och samverkan. 2023 har HSB funnits i ett helt sekel och det vill vi på HSB MälarDalarna fira med Dig.

Klicka på bilden nedan för att se filmen Historien och HSB.


 Se filmen Historien och HSB, klicka på bilden ovan.

Fira 100 år med oss

2023 fyller HSB 100 år och det vill vi fira tillsammans med dig! Från april till juni kommer en utställningstrailer att resa genom Sverige där vi visar upp vår hundraåriga historia. 
Hur såg ett kök ut 1923 när HSB bildades? Hur kan ett hem se ut i framtiden?

Välkommen till vår utställningstrailer som erbjuder något för både barn och vuxna. Kom och se spännande innovationer, tävla och vinn fina priser eller varför inte bara ta en kopp kaffe. 

Trailerstopp i vår region:  

7 juni - Kupolen i Borlänge
8 juni - Marieberg Galleria i Örebro
9 juni - IKEA i Västerås

Välkommen att fira med oss.

Bostadsrättsföreningarnas jubileumskit

I och med vårt 100-årsfirande har vi tagit fram ett jubileumskit för våra bostadsrättsföreningar ifall ni vill ha ett eget firande tillsammans med era medlemmar. Kanske att ni vill fira i samband med årsstämman, vårstädningen, sommarfesten eller någon annan trevlig tillställning?

Se här

HSBs historia under tio decennier

HSBs historia är fylld av innovationer och samhällsengagemang. Den slingrar sig genom bostadsnöd, krigsår, folkhemsbygge, miljonprogram, finanskriser och pandemi mot en framtid där hållbarhet, medlemsinflytande och ständig utvecklingslust fortfarande är ledstjärna.

I hundra år har vi skapat hem att längta till. I vårt jubileumsmagasin kan du läsa om HSBs utveckling under tio decennier.

Läs HSBs jubileumsmagasin

HSBs historia under tio decennier