Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB ♥ Allt ljus på Uppsala

05 november 2014 HSB är i år med och sponsrar kulturevenemanget Allt ljus på Uppsala. Vår ljussättning kan beskådas på Vretgränd och tänds fredag den 7:e november kl 18. Representanter från HSB Uppsala samt våra ljussättare från Projektel kommer att finnas på plats för att svara på frågor och bjuda på kaffe.

Ljusfestivalen invigs nu på fredag kl 18.00 på stora torget med invigningstal av Marlene Burwick, kommunstyrelsens ordförande och Arne Skoglund, Uppsala Citysamverkan. Adrian Berg von Linde, Vattenfall Värme Uppsala medverkar också. Sång kommer att framföras av uppsalakören Canorus och albumaktuella bandet JTR.

Längs en promenadslinga i centrala Uppsala har 15 platser ljussatts med stor fantasi och kreativitet. En karta över promenadslingan hittar du här.

Idén bakom ljusfestivalen – som fortgår ända till den sista november – är att visa upp din stad i nytt ljus. Förutom detta så skapas trygghet i höstmörkret och det bjuds på upplevelser, glädje och överraskningar.

Pst! Håll utkik efter speciellt medlemserbjudande!

Välkommen