Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Upsala skänker 10 000kr till Jul på Uplands

16 december 2014 Varje år anordnas ett alternativt julfirande på Uplands nation. För alla som av någon anledning inte firar jul med familjen står nationshuset öppet och det bjuds på mat och julglädje.

Det hela började med att en handfull studenter ville fira jul på Uplands nation. Drygt 40 år senare är Jul på Uplands ett begrepp och räddningen för många ensamma. 
- Evenemanget vänder sig framför allt till människor som inte har någonstans att fira, äldre eller barnfamiljer som inte har råd att spendera så mycket på julen. Uplands nation försöker skapa en jul som påminner om den hemma och det bjuds på mat och julglädje. De gör ett storartat arbete jul efter jul och HSB har förmånen att kunna stötta dem med pengar, säger Fredrik Alpin, medlems- och kommunikationschef.