Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Öppen Hamn 2015!

05 juni 2015 På lördag den 6:e juni, mellan 10:00-16:00, är det dags för nationaldagsfirandet Öppen Hamn som pågår kring hela åriket söder om Islandsbron. 

Här kommer det finnas en massa att se och göra: en uppsjö av båtar, prova-på-segling- och ridning, helikopter, mat från världens alla hörn, 4h-gård, dans, musik och mycket mer.

Vi - HSB Uppsala - tillsamans med Upplands Boservice är huvudvärdar för evenemanget. I sällskap med Mäklarhuset kommer vi att slå upp dörrarna till visningslokalen (Östra Ågatan 95) och inta Tullgarnsparken:Fotbollsplan, maskinpark, tävlingar, godis och ett gott humör är bara en liten del av vad vi kommer att bjuda på. Så dra med släkt, vänner och mer eller mindre bekanta och fira nationaldagen med oss :) 

Psst! Följ den flygande grisen.