Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Målare

Vi har egna målare som kan hjälpa er med allt inom måleri; invändig målning av tak, väggar och snickeridetaljer, tapetsering samt utvändig målning av fasad, fönster och tak.

Vill du ha hjälp med målning eller tapetsering?

Oavsett om du vill få hjälp med att bättra på målningen av snickeridetaljer eller om du vill måla om fasad så kan vi hjälpa dig. Vi är ett heltäckande fastighetsföretag som är verksamma i Uppsala och Enköping. Vi har egna erfarna och duktiga målare som hjälper dig i bostadsrättsföreningen, dig som fastighetsägare eller dig som privatperson med allt från väggmålning till fönstermålning.

Invändig målning

Att anlita en målare för invändig målning är inte bara skönt, det blir ofta ett bättre resultat i slutändan. Vi målar väggar, tak och golv i din bostad, lokal eller fastighet.

Nyckeln till ett bra slutresultat är ett grundligt och genomarbetat förarbete. Våra målare hjälper er med eventuell borttagning av tapet, spackling och skrapning för att den nya färgen ska få ett jämnt underlag. Alla underlag är olika och självklart gör vi det förarbete som krävs för att din målning ska få det bästa slutresultatet. Målning av snickerier kan ibland kännas som ett svårt uppdrag för gemene man.

Vi hjälper dig med målning av dörrkarmar, fönster, lister och räcken. Vill du få råd om färgval, kulör eller valet i djungels av blank, halvblank, halvmatt eller matt färg hjälper våra erfarna målare dig med det också. Vi ser till att du får den kulör, färg och blankhet som passar både din smak och fyller sin funktion.

Tapetsering

En tapet kan lyfta ett helt rum och skapar ofta en personlig känsla i ett rum. Men många finner mönsterpassningen av mönstrade tapeter svår om inte minst skräckinjagande. Våra målare hjälper er med tapetseringen som ger ditt rum en fräsch och personlig känsla. Oavsett om du vill tapetsera med en traditionell tapet, non-woven, vävtapet eller vinyltapet kan vi hjälpa dig uppnå det kvalitativa resultat du vill uppnå.

Utvändig målning

Att måla fönster, väggar och snickerier utvändigt på en byggnad kan förändra hela intrycket. Våra målare kan hjälpa dig med hela målningsprocessen, från fasad till vindskivor och fönsterbleck. Vi hjälper er med målningen av alla typer av fasader, allt från träfasad till tegel och puts och ser till att målningen hjälper till att skydda huset mot regn och rusk.

Underhållsmålning

I takt med att åren går och att saker och ting används kommer det att slitas. När det kommer till målade ytor brukar detta resultera i avskavd eller tappad färg. Om ni har färg so blivit sliten kan vi hjälpa er med underhållsmålning. Genom att måla på ett nytt lager färg kan intrycket höjas väsentligt och färgens livstid kan även förlängas. Vi kan hjälpa er med regelbunden målning av exempelvis tak, fönster, dörrar och trapphus.

Behöver ni hjälp med kvalitativ och noggrann målning?

Våra målare hjälper er måla allt från fasad till golvsockel. Kontakta oss genom att fylla i kontaktformuläret så hör vi av oss med offert!