Information från styrelsen

15 augusti 2022 Styrelsen har nu haft sitt första möte efter sommaruppehållet.

Förrådsinventering

Viktig aktivitet, instruktionslappar har skickats ut i brevlådor. Förråden skall inventeras av orsak att idag stämmer ej alla förrådsnummer ihop med lägenhetsnumret.

Målning av balkong

En majoritet av balkongerna har en synlig del i taket på den gamla betongplattan. Detta ska snyggas till och målas vitt så att taket ser enhetligt ut. Detta arbete var planerat redan innan balkongerna färdigställdes men p.g.a. personalbrist är detta planerat till hösten.

Rensning i cykelkällare

Det är trångt i våra cykelförråd och emellanåt gör styrelsen en rensning på cyklar som inte längre har någon ägare. Instruktioner kommer till brevlådan. Har du en cykel stående i cykelkällaren men inte har möjlighet att ta bort bandet som styrelsen snart kommer markera upp från din cykel så kontakta vice värd.

Elsparkcykel

Elsparkcyklarna har placerats på alla div ställen på vår tomt. Det kan ställa till problem för rörelsehindrade, fordon samt att räddningstjänst som måste kunna ta sig fram obehindrat. Vi ber samtliga att parkera sparkcyklarna som en vanlig cykel, vid cykelställ på utsidan.

Korttidsuthyrning

Vi vill påminna att all andrahandsuthyrning måste förankras och godkännas av styrelsen oavsett hur lång eller kort tid det handlar om.

Renovering badrum

Vad gäller underhåll över lag så finns en mycket bra enkät av HSB länkad på vår sida underhåll.