Hultetnytt mars 2024

09 april 2024

På medlemsmötet den 13 mars fick närvarande medlemmar tillfälle att lämna förslag som kan utveckla vår förening. Ett trettiotal medlemmar deltog. Här kommer ett axplock av synpunkter och förslag:
Fler gemensamma aktiviteter, reliningen Långåkern 39-41 gick mycket bra, bra info från styrelsen, stora lekplatsen ser skräpig ut, klagomål på värmen, slammer från sopnedkasten, flytta bommen till utrymmet vid spolplattan för att minska trafik vid Långåkern 1-11.
Ett önskemål framfördes också: Finns det någon som kan ordna ett tillfälle för genomgång av träningsredskapen på skolgården. Hör i så fall av er till expeditionen.

Styrelsen har tagit beslut om ett nytt system för bommen. Det kommer att monteras under våren. Mer information kommer när det är dags för montering och hur man bokar bommen.

Den 27 april klockan 11.00-14.00 är det dags för vår gemensamma Vårstädning. Samling vid gaveln Långåkern 5 för information om vad som behöver göras under städdagen och för lån av redskap. Vi kommer som vanligt att ha en container vid spolplattan där mindre föremål kan slängas. O.B.S. Inget farligt avfall t.ex. batterier eller elartiklar. Fika i fritidslokalen efteråt. Inbjudan kommer att sättas upp i trapphusen

Cykelrummen kommer att städas under våren. Mer information kommer när det närmar sig.

Nya plattor vid husfasaden på framsidan kommer att läggas under april-maj. I samband med plattsättning kommer det att läggas singel under plattorna. Cirka en meter ut från fasaden kommer det att grävas så att arbetet kan utföras på bästa sätt. De växter som är satta vid fasaden kommer att tas bort. Om du satt växter passa på att flytta dom till rabatten vid ingången eller sätt i krukor om du vill ha dom kvar. När plattorna är satta är det inte tillåtet att gräva och plantera något på gräsmattan. Vi kommer att sätta upp anslag i trapphusen när vi fått startdatum för arbetet.

Motioner skall vara inlämnade senast den 31 mars. Stämman är planerad till den 29 maj klockan 18.30 i Fritidslokalen.