Inglasning av balkong mm

15 juni 2020 Många medlemmar i föreningen har visat intresse för att glasa in sina balkonger.

Styrelsen i brf Kapten gav en grupp kallad Balkonggruppen i uppdrag att rekommendera vilken leverantör som var lämpligast att få uppdraget att utföra inglasningen av balkonger i föreningen.

En enkät genomfördes bland de boende, denna enkät visade med stor majoritet att en lösning som endast ett företag kunde erbjuda var möjligt. Utifrån denna information gav Balkonggruppen rekommendationen till styrelsen att välja Prefil AB som leverantör och deras system kallat Lumon.

Varje bostadsrättslägenhet (en bostadsrätt kan innehas av flera medlemmar gemensamt) har tecknat separata avtal avseende entreprenad om balkonginglasning med Prefil AB.

Detta har inte skett genom föreningens försorg eller inblandning.

Om Ni har frågor ang er inglasning, när den kommer utföras, frågor kring utförande eller andra frågor ska du kontakta Prefil AB som är din avtalspart.

Styrelsen vill dock gärna informera om att som medlem i HSB Malmö har ni tillgång till HSBs medlemsrådgivning som nås på telefonnummer 0771–472 472 och är kostnadsfri. Medlemsrådgivarna besvarar kortare generella juridiska frågor med anknytning till boendet.

Med förhoppningar om en bra lösning för er!

Med vänlig hälsning

HSB Bostadsrättsförening Kaptenen på Limhamn