Sommarhälsning

04 juni 2018 Sommaren är här och bygget av brf Kaptenen fortskrider enligt tidplan. Just nu pågår uppförandet av hus 3. Fasad på hus 1 påbörjas vecka 24-25. Invändiga arbeten och arbeten med innerväggar påbörjas vecka 24. PEAB håller semesterstängt vecka 30-31.

Vår inredare Lotte vill passa på att tacka alla för ett fint samarbete under inredningsprocessen. Vi återkommer till er när samtliga inredningsbeställningar är granskade i alla led.

Många av er har haft frågor rörande parkering för mc i garaget. Det kommer dock inte finnas parkeringsplatser för mc i garaget. Vissa av garageplatserna är placerade på så vis att det finns en yta intill. Om man kan få tillåtelse att parkera sin mc där eller ej är något ni som medlemmar själva beslutar om när ni bildar egen styrelse.

Cirka tre månader efter sista inflyttning kommer ni att bli kallade till en inflyttningsstämma. På denna bildar ni er egen styrelse och under samma tillfälle har ni möjlighet att lyfta frågor och funderingar.

Under produktionstiden tar interimsstyrelsen för bostadsrättsföreningen fram stadgar och ordningsregler. Dessa ändras endast om mycket speciella skäl föreligger.

När stämman valt en ny styrelse är det upp till denna styrelse att besluta om ordningsregler och föreslå stadgeändringar till stämman.

Redan från inflyttning välkomnas boende som är intresserade av styrelsearbetet att anmäla sitt intresse för detta. Det är också möjligt att lämna motioner till styrelsen inför stämman.

Vi önskar dig en fortsatt fin sommar!
HSB