Till dig med tillfälligt förråd i garaget – praktisk info inför flytt

09 augusti 2019 I mitten av vecka 37 kommer de tillfälliga förråden att rivas och ersätts med de permanenta. Här följer praktisk information om flytten som du kan välja att genomföra själv eller via hjälp från oss.

Flytta själv mellan den 6-9 september
De permanenta förråden blir tillgängliga fredagen den 6 september klockan 16.30. Väljer du att flytta själv ska flytten vara klar senast på måndagen den 9 september.

Flytthjälp den 10 september
Vill du ha hjälp via oss så klickar du på länken nedan och fyller i dina uppgifter. Senast den 25 augusti ser vi fram emot din återkoppling så vi kan planera bemanning.

Ja, jag vill ha flytthjälp!

Dina nycklar till förrådet lämnas i Peabs byggbod till höger vid ingången måndagen den 9 september mellan klockan 07.00-15.30. Glöm inte att märka dina nycklar med lägenhetsnummer och namn. Flytten genomförs dagen efter, det vill säga den 10 september.

För att vi ska kunna hjälpa till med förrådsflytten ska dina saker vara väl paketerade. Ömtåliga saker rekommenderar vi att du flyttar själv innan du lämnar över förrådsnycklarna till oss (både till det tillfälliga och permanenta).