Nyhetsbrev September 2022

15 september 2022
TILL DIG SOM BOR I HSB BRF VATTENBRYNET
HEJ MEDLEM!
 
OKTOBER
19
SAVE THE DATE: STÄMMA 19 OKTOBER
Årets viktigaste dag i föreningen, vår stämma, äger rum den 19 oktober. En kallelse med dagordning, tid och plats kommer att skickas ut till alla medlemmar senast två veckor innan.
Missa inte årets viktigaste dag i föreningen!

NOMINERA TILL ETT STYRELSEUPPDRAG
Flera roller som ledamöter, suppleanter, valberedare och föreningsgranskare ska väljas på den ordinarie årsstämman. Då vi ännu inte har utsett en valberedning behöver föreningen ditt engagemang. Så passa på att nominera dig själv (eller en granne) till ett uppdrag!

Nomineringen är öppen fram till 20 september. Självklart går det även bra att anmäla sitt intresse för ett uppdrag under stämmans gång.

DÄRFÖR SKA DU TA PLATS I STYRELSEN
Köpet av en bostadsrätt kan vara den största affär du gör i livet, så självklart ska du vara med och utveckla din förening och fastigheten som ni äger tillsammans. I artikeln nedan beskriver HSB fördelarna med att engagera sig i styrelsen!

Läs artikeln: Därför ska du ta plats i styrelsen
TILLÅTET ATT ANVÄNDA KOLGRILL PÅ MARKPLAN
Efter önskan från medlemmar så har styrelsen beslutat att godkänna användning av kolgrill för dig som har egen trädgård i markplan.

Läs mer om detta i våra ordningsregler här.
VÄRMESYSTEMET HÅLLER PÅ ATT REGLERAS
Nu när utomhustemperaturen har börjat sjunka kan det ta ett tag innan värmesystemet har reglerats. Detta beror helt enkelt på att den genomsnittliga dygnstemperaturen är för hög för att värmesystemet ska köra hela dygnet. Under en period kan du därför uppleva att det är lite kallt i lägenheten, innan utetemperaturen har sjunkit tillräckligt på dagarna.
NYFIKEN PÅ ATT ENGAGERA DIG I BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN?
Din förening får tillgång till ett stort utbud av förmåner och tjänster som stöd i arbetet med att skapa ett tryggt och bra boende. Läs mer om hur HSB Malmö kan stötta dig i ditt uppdrag. Så kan föreningen nyttja medlemskapet på bästa sätt.
FRÅGOR ELLER FUNDERINGAR?
Vi uppdaterar ofta föreningens hemsida med allt som rör boendet, besök hsb.se/malmo/vattenbrynet. Dessutom finns vanliga frågor och svar på HSB Malmös hemsida.

Om du inte hittar det du söker är du välkommen att mejla förvaltarna på vattenbrynet.forvaltningmalmo@hsb.se.

Vänliga hälsningar,

Maria Nordlund, ordförande
Styrelsen i samarbete med förvaltarna
HSB brf Vattenbrynet