Nyhetsbrev nr 4 2024

14 april 2024 Månadens brev med information om styrelsens arbete. Sätts upp i trappuppgångar alternativt lämnas i brevlådor hos de som bor i suterränglägenheterna under veckan!

Hej alla medlemmar,

Vi börjar med att påminna er om att ordinarie föreningsstämma kommer att hållas på tisdagen den 16 april 2024 klockan 18.00 på restaurang Köksverket (Blomgatan 17, Luleå). Samtliga handlingar till mötet finns på Mitt HSB, på föreningens webbsida och utanför Brf-kontoret i hus B. Veckan därpå, på måndagen den 22 april mellan klockan 18.00 och 19.30, finns styrelsen på plats på Brf-kontoret i hus B för att svara på era frågor och ta emot era förslag. Varmt välkomna!

Från och med 1 maj 2024 kommer bastun att vara stängd för renoveringar. Vi hoppas på en enkel och smidig upprustning av bastulavar, väggpaneler och bastuaggregat så att bastun kan öppna igen till hösten. Vidare kommer statuskontrollen av lägenheterna samt den obligatoriska ventilationskontrollen att påbörjas inom kort. Mer information om tidsplan och genomförande kommer på separat anslag till alla boendes brevlådor senast två veckor innan besöket. Kontrollerna genomförs av HSB.

Styrelsen har blivit uppmärksammade på att vi har en för hög vattenförbrukning i flera av våra hus och ber er därför att vara uppmärksamma på om ni har kranar och toalettstolar som står och rinner. Tänk även på att inte slösa med vatten, stäng av kranen när ni inte aktivt använder vattnet och fyll disk- och tvättmaskiner helt innan ni startar dem. Det är viktigt att detta åtgärdas snarast eftersom det är en helt onödig förbrukning både vad gäller naturresurser och föreningens ekonomi.

Vidare kan vi även informera om att styrelsen beslutat att ta in projektledare från HSB för att arbeta i underhålls- och investeringsprojekt som rör renovering av bastu, passage- och bokningssystem, elbilsladdare, upprustning av garagen samt fortsatt arbete med både mark och fastigheterna efter dräneringarna som genomförts i hus A och hus P. Självklart håller styrelsen nära kontakt med projektledarna så att projekten genomförs så smidigt som möjligt och till föreningens bästa.

Avslutningsvis vill styrelsen informera om att ifall det blir akuta fel i fastigheterna kommer styrelsen att informera om detta genom ett meddelande från styrelsen på Mitt HSB. Det är därför mycket viktigt att ni registrerar kontaktuppgifter på Mitt HSB samt klicka i att ni vill ha avisering via epost för att få information direkt vid publicering av dessa meddelanden.

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen för brf Kallkällan


Till nyhetslistan