Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

En helg full av glädje och gemenskap

06 september 2022 Det var ett härligt gäng seniora medlemmar som intog Bäckaskog slott helgen 2-4 september. Ett glatt humör, bekväma skor och ett och annat festplagg fanns med i bagaget när årets seniorkollo gick av stapeln.
Monica ledare på seniorkollo Monica Andersson, en av ledarna på årets kollo

Glädje och gemenskap är signifikant för mogenkollot som i år genomfördes för elfte gången. Fredagen bjöd på matnyttig föreläsning av HSB Skånes jurister följt av ett föredrag av Ewa Gun Westford som bjöd på många skratt blandat med en del allvar.

Under lördagen fick deltagarna lära sig fallteknik och livsviktig information av Mathias Wittgren från Akutinsats. Kvällen bjöd därefter på Tyrolerafton med tillhörande underhållning.

Innan hemfärd på söndagen fanns möjlighet att spela boule och biljard, dessutom delades priser ut till de som deltagit vid lördagens tipspromenad.

Stort tack till alla härliga deltagare, nu laddar vi för nästa års seniorkollo.