Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Tack för i år

22 december 2022 Vilket år vi lägger bakom oss. Tillsammans med er har vi haft glädjen att hälsa flera nya kunder välkomna till oss. Vi har vuxit på Gotland så väl som på fastlandet. Vi har öppnat våra lokalkontor för spontanbesök, något som flera av er önskat. Och på Gotland öppnar vi ett helt nytt lokalkontor på Hemse. Fast den karamellen sparar vi egentligen till efter nyår. Den 26 januari bjuder vi kunder, medlemmar och hyresgäster på stort kalas där.

2022 har också inneburit påfrestningar. Det känns avlägset nu men det var inte förens i slutet av mars som pandemins restriktioner lyftes. Och då hade invasionen av Ukraina redan inletts. Sammantaget har de senast tre årens globala utveckling gjort tydliga avtryck i världsekonomin med stigande räntor, höga energipriser och inflation som en direkt effekt. Under hösten har brf-styrelser tvingats till tuffa ekonomiska beslut.

Trots det ser vi med tillförsikt fram mot 2023. Vi fortsätter att arbeta för en stärkt relation till er, våra kunder och medlemmar. Allt pekar mot att vi går in i en tuff period. Men vi är övertygade om att det är tillsammans som vi kommer att ta oss igenom även den här konjunkturen. Med bra underlag, en välutbildad och trygg styrelse kommer vi tillsammans att förvalta och utveckla era fastigheter och byggnader så att era föreningar står ännu stadigare framåt.

2023 är också året då HSB fyller 100 år. Något som vi kommer att försöka lyfta, berätta om och fira tillsammans med er under året.

Vi tackar för ert fortsatta förtroende och ser fram emot 2023 tillsammans med er.