Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Norr vill säkra framtida rekryteringar

30 augusti 2022 HSB Norr vill säkra framtida rekryteringar. Ett av stegen för att nå dit är deras deltagande i utbildningen Attraktiv arbetsgivare som Norr Media arrangerar hösten 2022.

Christine Aspgren, teamchef Marknad & Medlem, och Anna Dahlqvist, HR-partner hos HSB Norr brinner för kompetensförsörjning, Employer Branding och varumärkesfrågor och berättar om förväntningarna på utbildningen och om varför de deltar:
– Vi hoppas att utbildningen kommer innebära ett helhetsgrepp på hur vi på bästa sätt ska attrahera, rekrytera, behålla och utveckla våra medarbetare. Vi hoppas att vi får med oss verktyg och handfasta tips på hur vi ska agera för att vara en attraktiv arbetsgivare för nutida och framtida medarbetare, säger Christine Aspgren.

– I och med de stora investeringar som görs i Norr- och Västerbotten med omställningen, och tillskotten, av gröna industrier ser vi att våra tjänster kommer efterfrågas allt mer. Vi som många andra företag söker ständigt nya medarbetare att växa och utvecklas med i HSB Norr. Vi hoppas att utbildningen hjälper oss att bygga vidare på vårt varumärke som funnits i 100 år och hur vi behåller samt utvecklar ett attraktivt arbetsgivarvarumärke i minst 100 år till, säger Anna Dahlqvist.

HSB Norr ägs av våra cirka 40 000 medlemmar och vårt uppdrag är att tillsammans skapa det goda, hållbara boendet. Vi finns i Kiruna i norr till Umeå i söder och har 160 medarbetare som tillsammans bygger och förvaltar så väl bostads- som hyresrätter.