Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Norr vinnare av Årets Hållbarhetspris

07 juni 2022 HSB Norr blev vinnare av Årets Hållbarhetspris 2022 på Luleå Business Awards galakväll som gick av stapeln fredagen den 3 juni på Luleå Energi Arena. Priset delades ut av Meta.

HSB Norr var tillsammans med Alviksgården och Bastard Burgers nominerade till Årets Hållbarhetspris på Luleå Business Awards och det var HSB Norr som kammade hem vinsten med motiveringen:

"HSB Norr visar upp en holistisk syn på hållbarhet, vilket synliggörs genom deras systematiska och strategiska arbete för miljömässig och social hållbarhet. Företaget arbetar i en bransch där hållbarhet kan vara en utmaning i sig, men genom sina initiativ är de en inspiration för såväl hela branschen som för sina kunder. Bland annat har företaget flest certifierade projekt enligt miljöbyggnad silver i Luleå, vilket innebär ett tryggt, hållbart och miljövänligt boende."

Christine Aspgren och Nea Goldkuhl var på plats för att ta emot priset. 
– Vi är otroligt tacksamma. Stort tack till alla medarbetare, kunder och medlemmar. Nästa år fyller HSB 100 år. Vi har gjort en hållbarhetsresa i 100 år och vi kommer göra det i hundra år till, säger Christine Aspgren.

Läs artikeln i Norrbottens Affärer.