Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB ÖSTERGÖTLAND BYTER ÄRENDEHANTERINGSSYSTEM - SUPEROFFICE CRM

14 januari 2022 Som ett led i arbetet med att förbättra vår kunddialog implementerar vi nu ett nytt kundsystem på HSB Östergötland.
Det kommer hjälpa oss att samla och strukturera informationen om våra kunder och förenkla arbetet och processen i vår samlade ärendehantering. Därigenom kommer vi kunna ge bättre service och på så sätt få en ökad kundvård genom en snabbare återkoppling och svarsfrekvens.

Berörd personal kommer att utbildas i omgångar under tidsperioden 17-20 januari och det kan innebära längre väntetid under perioden.

Systemet tas i bruk 25-26 januari. Det kan komma att påverka handläggningstiderna de påföljande dagarna och vi ber om överseende med det. Under dessa två dagar kommer vi även ha begränsad telefontid, men det går bra att skicka mejl som vanligt.

Vårt nya kundsystem är en betydande pusselbit för oss i arbetet med att stärka kundrelationen och vi ser fram emot att komma igång.

Välkomna att höra av er!