Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB brf Ramselyckan nominerad till årets bygge

08 december 2023 HSB brf Ramselyckan i Öjersjö är nominerad till Årets bygge, ett av samhällsbyggnadssektorns allra finaste priser som årligen delas ut av Byggindustrin. Nu står det klart att brf Ramselyckan i Öjersjö är ett av de tävlande projekten i kategorin bostäder.

– Det är roligt att vi är nominerade till ett av de finaste priserna i branschen och det är ett kvitto på att vår strävan efter hög kvalitet och genomtänkt arkitektur uppskattas. I brf Ramselyckan har vi tagit fasta på de vackraste delarna av klassisk trähusbebyggelse och återskapat dem i modern tappning, säger Lena Josgård, Affärsområdeschef Fastighetsutveckling på HSB Göteborg.

Husen är ritade av OKIDOKI och byggda av Veidekke. Projektet har präglats av god samverkan mellan alla inblandade parter med målet att skapa en boendemiljö av absolut högsta klass.

Priset Året bygge 2024 går till ett enskilt byggprojekt som slutförts under föregående år och de tävlande bidragen granskas utifrån fem kriterier: arbetsmiljö, hållbarhet, tid/kvalitet/budget, teknik/innovation och samverkan.

Vinnarna presenteras på Byggindustrins mötesplats Construction Summit i Stockholm den 19 mars 2024. Se alla nominerade.


Så skapades HSB brf Ramselyckan