Medlemserbjudanden rikstäckande

Här hittar du som HSB-medlem din MEDLEMSFÖRDEL. En del av våra medlemmar är engagerade i en styrelse för någon av våra ca 3 800 bostadsrättsföreningar och som styrelseledamot kan du dra nytta av våra rikstäckande ramavtal. Det är också en MEDLEMSFÖRDEL. För att ta del av dessa över hundra avtal besök www.hsb.se/inkop

Flügger - Inte bara färg

Du har som HSB medlem alltid 20% rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter samt 10% på övrigt sortiment. Gäller i samtliga 160 Flüggerbutiker i landet.

TV, Bredband och Telefoni

När det gäller fastighetsnät kan de vara tillgängliga på olika sätt. Det finns öppna lösningar och det finns nät som genom avtal är bundna till en viss leverantör. HSB har avtal med Com Hem, Bredbandsbolaget och Telia för att tillgodose de flestas behov.

Sunfleet Bilpool - Bil bara när du vill

Sunfleet bilpool erbjuder ett klimatsmart och bekvämt alternativ till egen bil. Du slipper det jobbiga och behåller friheten. Inga trängselskatter, dyra försäkringar eller verkstadsfakturor, men en möjlighet att enkelt boka en säker bil, när behovet dyker upp och du behöver bara betala för den tid du faktiskt kör. Som medlem i HSB erbjuds du att prova på i fyra månader utan månadsavgift.

Handla ljuskällor direkt på nätet

Dags att ersätta dina glödlampor med mer energisnåla alternativ. Som medlem i HSB har du 17% rabatt på hela sortimentet hos LYSMAN

HSB-butiken

Vitvaror till medlemspris från ledande leverantörer.

Fri entré på Nordiska Museet

HSB-medlemmar med medlemskort har fri entré till Nordiska Museet och Lekstugan – upp till fyra barn kan följa med kostnadsfritt – med undantag för tillfällen för särskilda evenemang med förhöjd avgift.

Budapest - I musikens tecken

Följ med till musikens Budapest påsken 2014 tillsammans med ciceron Sixten Nordström. Medlemspris för fem oförglömliga kulturdagar i en av Europas mest spännande huvudstäder - 10 690 kr.

Vedum - Kök, Köksinredning och garderober

Som HSB-medlem får du 25 % rabatt vid köp av kök eller garderober i Vedums utställningsbutiker.Du har även möjlighet till tre kostnadsfria ritningar och personlig rådgivning.

Prova och handla glasögon direkt på nätet

Genom ett samarbete med Lensway.com har du som medlem nu möjligheten att köpa glasögon från kända varumärken till medlemspris.

Persontransport med Taxi

Ladda ner Taxi020-appen och ange koden HSB2013 under fliken ”Taxikort”. Det ger ca 10 % rabatt på alla resor som bokas via appen, och dessutom är det bara att visa det digitala kortet när du tar en taxi på gatan.

Hyr stuga i Italien

Åk på semester till soliga La Serra i Italien! Som medlem i HSB har du 30% rabatt på stugor på La Serra som ligger 18 mil söder om Rom.

Årskort på gym

Nu kan du som HSB-medlem träna dygnet runt för 1 995kr*
(ord 2 695kr) eller träna dagtid för 995kr* (ord 1 495kr) på Fitness24Seven

Ramirent - Hyrmaskiner

Gräva, måla, bygga, renovera ute eller inne?
Behöver du hyra maskiner eller utrustning?
Hos Ramirent har alla HSB medlemmar 20% rabatt på hyresmaskiner.

We Effect

Hjälp till självhjälp. Bistånd som fungerar.

Felanmälan Mina sidor