Medlemserbjudanden rikstäckande

Konradssons kakel

Minst 20 procent medlemsrabatt på allt kakel från Konradssons hos utvalda återförsäljare och egna butiker, mot uppvisande av HSB medlemskort.

Flügger - Inte bara färg

Du har som HSB medlem alltid 20% rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter samt 10% på övrigt sortiment. Gäller i samtliga 160 Flüggerbutiker i landet.

Hemförsäkring

I samarbete med Dina Försäkringar erbjuder vi våra medlemmar en bra och prisvärd hemförsäkring med allriskskydd.

Juridisk rådgivning

Det är tryggt att ha det juridiska under kontroll. Vi erbjuder alla HSB-medlemmar fri juridisk rådgivning i frågor som rör boendet i en bostadsrättsförening.

TV, Bredband och Telefoni

När det gäller fastighetsnät kan de vara tillgängliga på olika sätt. Det finns öppna lösningar och det finns nät som genom avtal är bundna till en viss leverantör. HSB har avtal med Com Hem, Bredbandsbolaget och Telia för att tillgodose de flestas behov.

Sunfleet Bilpool - Bil bara när du vill

Sunfleet bilpool erbjuder ett klimatsmart och bekvämt alternativ till egen bil. Du slipper det jobbiga och behåller friheten. Som medlem i HSB erbjuds du att prova på i fyra månader utan månadsavgift.

Handla ljuskällor direkt på nätet

Dags att ersätta dina glödlampor med mer energisnåla alternativ. Som medlem i HSB har du 17% rabatt på hela sortimentet hos LYSMAN.

Till Lysmans webbutik för HSB-medlemmar...

Vitvaror

Genom ett samarbete med Electrolux Home får du 10% medlemsrabatt på hela sortimentet i webshopen. Vitvaror och hushållsapparater.

Till inloggningssidan för HSB-medlemmar...

Fri entré på Nordiska Museet

Ta med medlemskortet och du får fri entré till Nordiska Museet och möjligheten att kliva in i en nybyggd HSB-lägenhet anno 1947.

Vedum - Kök, Köksinredning och garderober

Som HSB-medlem får du 25 % rabatt vid köp av kök eller garderober i Vedums utställningsbutiker.Du har även möjlighet till tre kostnadsfria ritningar och personlig rådgivning.

HSB Säkerhetsbutik

Genom ett samarbete med Kidde kan alla HSB-medlemmar handla bra säkerhetsprodukter till medlemspriser i HSB Säkerhetsbutiken.

Till säkerhetsbutiken...

Ramirent - Hyrmaskiner

Gräva, måla, bygga, renovera ute eller inne?
Behöver du hyra maskiner eller utrustning?
Hos Ramirent har alla HSB medlemmar 23% rabatt på hyresmaskiner.

We Effect

Hjälp till självhjälp. Bistånd som fungerar.

Medlemserbjudanden regionalt

Som Medlem kan du även ta del av de erbjudanden som din regionala HSB-förening tagit fram i samarbete med lokala samarbetspartners.

Välj din regionala förening...

Felanmälan Mina sidor