Information om kommande arbeten

19 augusti 2022 Nedan följer lite information om arbeten i närtid som planeras blir klara innan stambytet drar igång

Styrelsen har budgeterat för och sedermera handlat upp projektering och utförande för 3 projekt: renovering av uteplatser, nybygggnad av parkeringsplatser samt renovering av skyddsrummen.

Uteplatser

Samtliga uteplatser på bottenvåning med tillhörande staket kommer att rivas och byggas om då dom är i mycket dåligt skick. Information om tidplan och utförlig arbetsbeskrivning kommer att delges boende på bottenvåning genom ett informationsmöte. Styrelsen räknar med att arbetet färdigställs under 2022.

Parkeringar

I enlighet med stämmobeslut under ordinarie stämma 2022 kommer ca 24 nya parkeringsplatser med laddstolpar att anläggas på gräsmattan framför Vetevägen jämna. Arbetet påbörjas samtidigt som uteplatserna och beräknas vara färdigt under 2022. De 6 platser som finns där idag kommer att tilldelas tillfälliga förhyrda platser på föreningens gästparkeringar, 3 på varje adress.

Skyddsrum

Skyddsrummen i hela Hallunda har stora problem med urlakning av betong och rostangrepp på exponerad armering. För att klara en framtida besiktning av MSB måste de renoveras. Samtidigt kommer allt krigsmateriel att inventeras och återställas samt garageportarna ses över


Till nyhetslistan