INFORMATION TILL BOENDE

21 september 2021

Garagerenovering: Garagerenovering är slutförd och samtliga garageportar är på plats. För den med intresse eller behov av fjärrkontroll till porten så finns det att hämta ut i HSB-kontoret till en deposition om 1 000 kr.

 

Målning garage: Målning av garage kommer påbörjas inom kort. Detta leder till att en del kommer blir tvungna att flytta på sina bilar och parkera någon annanstans under ett par dagar. Mer information kommer per post till de som påverkas av detta.

 

Fönsterprojekt: Fönsterprojektet börjar närma sig sitt slut då man är i sista gården, Timotejvägen jämna. Information för de boende som har fönster som skall bytas ut på grund av felaktigheter eller sprickor kommer aviseras när det är er tur.

 

EL-laddplatser: Förarbetet har påbörjats och styrelsen räknar med att det inom ett par månaders tid kommer finnas ett antal EL-laddplatser på vardera parkering, Timotejvägen och Hampvägen.

Vid intresse, ring till HSB-kontoret på telefonnumret 08-608 68 00. Detta gäller endast för EL-laddplatser och inte vanliga p-platser!

 

Stambyte: Styrelsen vill återigen påminna om att tänka på att stambytet inte ligger alltför långt bort. Tänk efter om det är värt att renovera badrummet innan ni gör det. Vi ser löpande över situationen och har en preliminär tidsplan med start om ca 2-4 år.


Till nyhetslistan