Stämma för verksamhetsåret 2020

20 maj 2021 Kallelse till ordinarie stämma i HSB Brf Senaten nr 2331 i Nacka, torsdag den 27 maj 2021, kl 19:00. Härmed kallar styrelsen för HSB Brf Senaten nr 2331 samtliga medlemmar till stämma för verksamhetsåret 2020. Som alla vet så gäller ju speciella omständigheter i år pga. smittspridningen av Covid-19. Styrelsen har beslutat om att genomföra stämman men att i görligaste mån följa alla rekommendationer. Årets föreningsstämma innehåller en motioner men i övrigt inga kontroversiella beslut vilket underlättar.

Följande genomförande har vi har tänkt oss: 

1. Ingen fysisk närvaro. (I föreningslokalen deltar endast funktionärer för stämman.)

2. Stämman kommer att sändas “live” via Zoom så att de medlemmar som så önskar kan delta via dator, padda eller telefon. Anmälan sker via mail till brf.senaten@gmail.com.

3. De som deltar via ”live”-sändningen kommer att erbjudas att ställa frågor under mötets gång via chatt eller e-post.

4. Ett förfarande med s k ”poströster” gäller, dvs. medlem kan lämna in ett formulär där man fyllt i hur man röstar. (Formuläret kommer med åprsredovisningen i brevlådan)

Vi är väl medvetna om att vissa av våra medlemmar som inte kan delta fysiskt inte heller har eller är bekanta med dator etc. för att delta i ”live”-sändning. Men som vi skriver inledningsvis så är även detta ett exceptionellt år och det är svårt att lösa alla situationer och vi kommer att vara behjälpliga med tekniken så mycket vi kan under rådande omständigheter. 

Har du funderingar eller frågor så hör av dig till styrelsen (brf.senaten@gmail.com), vi är alltid öppna för ytterligare möjligheter att få till en bra föreningsstämma.