Reliningarbete av Stående Stammar

27 december 2023

Kära boende,

Under senaste året har vi fått ett antal skador på våra stående avloppsstammar, nu senast på Varmfrontsgatan 18. Sedan tidigare har vi initierat ett arbete med Relining av de stående stammarna och det kommer nu att intensifieras och skyndas på för att undvika flera akuta haverier. Styrelsen har valt Sortera som entreprenör där tidigare projektledaren från Repipe och Dacki Johan Mikkelsen kommer att hålla i rodret.

Som en inledande åtgärd kommer samtliga stående avloppsstammar undersökas och prioriteras för reliningen genom att dokumentera nuvarande kondition. Sortera kommer att inleda arbetet med dokumenteringen 2/1-2024 dvs direkt efter nyårshelgen. Arbetet kommer att beröra er i ca 30 min per lägenhet och stam. Det faktiska reliningsarbetet kommer dock påbörjas först senare och vi kommer tillsammans med entreprenören att ge er information så snart som möjligt samt även anordna informationskvällar där ni kan ställa frågor likt vid förra arbetet.

Om ni har några frågor innan dess är ni som vanligt alltid välkomna att höra av er till styrelsen via mail eller direkt till ordförande Axel Beermann (kontaktuppgifter finns här på hemsidan).