Nyhetsbrev oktober 2023

08 oktober 2023 Här kommer oktober månads information från styrelsen om vad som är på gång i föreningen och vad som har hänt hittills under hösten.

Ekonomimöte: Ett medlemsmöte kring föreningens ekonomi kommer att hållas söndag 15 oktober kl. 16.00 i föreningslokalen Barken. Separat inbjudan har gått ut till alla medlemmar.

Hissrenoveringar samt målning i trapphus: Hissrenoveringen på Tiundagatan 43 är färdigställd. En mindre justering kommer ske fredag 13 oktober då hissen periodvis kommer vara avstängd. Arbetet är i slutfasen på Tiundagatan 45. Senare under hösten kommer målning att ske i båda trapphusen för att snygga till efter arbetet.

Städdag: Höstens städdag kommer att äga rum lördag 28 oktober. Då hjälps medlemmar åt att städa i föreningen. Mer information kommer senare. Containrar kommer finnas på plats på innergården Norrlandsgatan/Sibyllegatan, samt på gården bakom Tiundagatan 43 och Tiundagatan 45.

Laddstolpar: Föreningen höll ett medlemsmöte kring frågan om laddstolpar tisdag 26 september. Bra diskussion med goda idéer på mötet. Mer information om laddstolpar finns nu på hemsidan.  

Ny hyresgäst Sibyllegatan: Den tidigare hyresgästen i föreningens affärslokal på Sibyllegatan har flyttat ut. En ny hyresgäst beräknas tillträda lokalen vid årsskiftet.

Utemiljö: Föreningen har varit tvungen att ta bort några träd på våra gårdar som varit sjuka eller stått i vägen för den nyanlagda räddningsvägen på Tiundagatan. Stubbfräsning är beställd för att också bli av med de gamla stubbarna.

Träd mot Norrlandsgatan / Tiundagatan kommer att beskäras för att inte riskera att grenar ska falla ner på gatan eller störa trafiken. Vid lekplatsen på Tiundagatan är träden utmed garaget sjuka. Dessa träd kommer att tas ner och ersättas med bärbuskar.

Valberedning: Valberedningen är i gång med arbetet att hitta nya styrelsemedlemmar och andra ansvarsposter som ska väljas på föreningsstämman i januari. Kontakta Lisa Salomonsson (073-511 44 86) eller Elina Nilsson (070-234 39 27) i valberedningen om du är intresserad att engagera dig i styrelsearbetet.

Kontakta styrelsen genom mail styrelsen.tiunda40@gmail.com eller via brevlåda på Tiundagatan 45 om ni har frågor eller synpunkter.

Med vänliga hälsningar,
Styrelsen